Dagali Fjellpark (tidl. Dagali Skisenter) er et trivelig alpinsenter med mye å by på for hele familien. Fjellparken har T-krok heis og 5 lange bakker som passer både øvede skiløpere og nybegynnere. En mellomavstigning på heisen gjør at selv de aller ferskeste skikjørerne kan kose seg i de store bakkene fra første stund.

Fjellparken har også et avskjermet barneområde med eget skitau for barna. I feriene lager vi istand egne arrangement for de minste. Området er veldig oversiktlig, alle kommer ned på samme sted så om man vil kan man tilbringe hele dagen i solveggen på verandaen med full oversikt over barna. Varmestua serverer deilig, hjemmelaget mat og har alle rettigheter, så de som ønsker kan ta seg en pils i solveggen om ettermiddagen.

Løypene prepareres daglig, med unntak av offpistløypa, som er for de som trives best i puddersnøen. I kuleløypa finner du hopp, rails og hauger for de som vil leke seg litt. Skiutleia leier ut alpint, snowboard og langrennsutstyr til både små og store.

I tillegg til skibakkene har Dagali Fjellpark Norges lengste kjelkeløype og utleie av airboard,, noe av det morsomste du kan gjøre ute vinterstid.

Dagali Fjellpark er også et utmerket utgangspunkt for langrennsturer på Dagalifjell og i Dagaliområdet.


Mer om skisenteret Dagali Fjellpark

Løypekart